leuke teksten
Sms teksten
Leuke moppen
liefde Msn namen

10 Leuke Diverse Moppen

Een Belg en een Hollander komen elkaar op straat tegen. Vraagt de belg aan de hollander hoe gaat het nu met jou ? Antwoord de Hollander: "Fantastisch, ik heb een miljoen gulden in de loterij gewonnen. Ik was zo blij dat ik het kantoor van mijn baas binnenstormde, mijn snikkel uit mijn broek haalde en zijn complete inventaris heb ondergezijkt en mijn baan opgezegd." Enfin, een week later komt die Belg die Hollander weer tegen. En zegt de hollander hoe is het nu met jou. Uitstekend zegt de belg. Allez ik heb vijfhonderd franken in de Vlaamse loterij gewonnen, ben het kantoor van mijn baas binnengestapt en heb zijn complete interieur ondergezeken en zei vanaf nu ga ik part time werken!

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Hanneke ziet voor het eerst een pauw.
Ze zegt:Mama daar staat een kip in bloei!

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Een man wordt op zijn werk opgebeld door het ziekenhuis, dat zijn vrouw op het punt staat te bevallen.
Snel loopt hij naar zijn auto en rijdt naar het ziekenhuis. Onderweg staat elk stoplicht op rood waar hij door moet, komt in de file, kortom, hij komt te laat in het ziekenhuis. Op de gang komt hij de dokter tegen. "U bent te laat meneer, het kind is er al. Gefeliciteerd, U heeft een zoon."
"Ah, wat leuk." zegt de man. "Er is wel iets wat ik je moet vertellen." zegt de dokter. "Het kind heeft geen armpjes."
De man schrikt. "Wat erg, maar het blijft toch je kind, he." Ze lopen richting de kamer waar de vrouw en het kind liggen. "Er is nog iets wat ik u moet vertellen." zegt de dokter. "Het kind heeft ook geen beentjes." "Oh, wat erg." zegt de man. "Maar het moet maar, het blijft toch je zoon he".
Ze lopen nog wat verder. "er is nog iets." zegt de dokter. "Het kind heeft ook geen romp." "De man kijkt nu heel verschrikt. "Maar het blijft toch je kind he, we moeten er maar mee leven."
Dan zijn ze bijna bij de kamer en zegt de dokter: "Het kind heeft ook geen hoofdje." "We moeten er maar mee leven." zegt de man. Hij loopt de kamer in en gaat naar het wiegje. Hij kijkt erin en er ligt alleen een oor. "Ha, lekkere scheet van me." zegt de man. Zegt de dokter: "Je moet wel wat harder praten, want hij is nog doof ook."

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Ik kwam pas de begraafplaats voorbij. Daar zie ik een kerel met een herdershond staan waar wel honderd andere mannen netjes op een rij achter staan.
Dit maakt mij wel nieuwsgierig en ik loop er naar toe. Ik vraag:"Wat is hier in godsnaam aan de hand?" Hierop zegt de man met de herdershond:"Mijn herder heeft mijn schoonmoeder doodgebeten en nu ben ik hier om haar de laatste eer te bewijzen." "Zeg mag ik jou hond een keer lenen?", vraag ik. Hij zegt:"Achteraan sluiten."

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Er lopen twee cementzakken over straat. Zegt de ene tegen de andere: "Hee, het gaat regenen!" Zegt de andere: "Geeft niks, daar wordt je hard van!"
Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Een moeder luistert terwijl ze eten aan het koken is naar haar zoontje dat met de trein aan het spelen is. "tuut tuut, alle teringlijers uitstappen" roept het zoontje. moeder komt boos de kamer binnenlopen en zegt: "dat soort taal gebruiken we hier niet in huis, voor straf ga je 2 uur naar je kamer, hup naar boven! als je weer normaal kunt praten mag je weer naar beneden komen..." het zoontje vertrekt mopperend naar boven en na 2 uur komt hij weere beneden en gaat met zijn trein spelen. "tuut tuut dames en heren, wij naderen het station. u dient hier allen uit te stappen" moeder glimlacht bij het horen van deze zin totdat...
"En de teringlijers die lopen te klagen over de vertraging van 2 uur moeten bij dat smerige rotwijf in de keuken zijn...."

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Een Nederlander, een duitser en een belg lopen door het oerwoud. Plotseling worden ze gevangen genomen door kanibalen. Het opperhoofd geeft de drie avonturiers nog wel één wens en na die wens zullen ze levend gevild worden en van hun huid zal een kano gemaakt worden. De Nederlander denkt even goed na, en wenst een pistool, want levend gevild worden is erg pijnlijk en met een pistool hoeft hij die pijn niet te doorstaan.
De Duitser wenst ook een pistool en de Belg wenst een vork.
De nederlander en de duitsers denken die belg is gek. De nederlander schiet zichzelf dood en gelijk daarna word hij gevild en van zijn huid word een kano gemaakt.
De duitser, hetzelfde verhaal.
Dan is de belg aan de beurt: Hij pakt de vork en begint zich over heel zijn lijf te prikken en roept: "Van mijn huid geen kano, van mijn huid geen kano"

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Wat is de overeenkomst
tussen de viagra-pil en de Efteling?3 kwartier wachten en
2 minuten opwinding

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Jantje ziet een man op de wallen lopen. Jantje zegt:"Ik weet wat u hier doet." Man:"Als je tegen niemand iets zegt, krijg je een geeltje."
Maar Jantje zegt alles tegen z'n vader.Z'n vader:"Ik vind dit niet goed, je kunt beter gaan biechten. Dus Jantje komt bij de pastoor en zegt:"Nu weet ik ook waar u werkt."

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Er rijd een automobilist op de snelweg met hoge nood, hij kan op het moment nergens stoppen, dus stroopt zijn broek af en doet onderweg in een krant. Daarna gooit hij het hele zaakie uit het raam. Bij het stoplicht staat hij stil en er word driftig op zijn raampje getikt. De automobilist draait zijn raampje open, staat er een motorrijder naast hem, woedend zegt hij wat ben jij een vuile vierzerik. Zegt de automobilist moet jij dat zeggen je hele helm zit onder de strond!

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Ook op leukz.nl:
spelletje Hopper
Spelletje Hopper
lovemeter
Lovemeter