18 Jaar Quotes
Home / Quotes / 18 Jaar Quotes

18 Jaar Quotes


Als je achttien wordt, zeg dan maar hallo tegen je rijbewijs, een uitpuilende agenda, credit cards, een kamer voor jezelf en niet te vergeten je eigen telefoonrekeningen. Klinkt dat niet als een veelbelovende toekomst? Van harte gefeliciteerd!

Stem

Vandaag is de dag van cadeautjes, taart en veel ballonnen. Vandaag is de verjaardag van het liefste kind ter wereld. Van harte gefeliciteerd!

Stem

Bij deze dag sta ik even stil omdat ik je met heel mijn hart het allerbeste wensen wil.

Stem

Alweer is er een jaar voorbij, maar je bent het nog steeds voor mij, gefeliciteerd.

Stem

Welkom in de wereld van de volwassenen, een wereld vol zondaars en overtreders, je zult er mooi tussenpassen.

Stem

Voor degene waar ik van hou, ik wens je voor vandaag een prettige verjaardag toe, en dat je maar heel oud mag worden. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren in goede gezondheid erbij.

Stem

Jij bent dan wel 18 jaar nu, je blijft onze kleine jongen/meid.

Stem

18 jaar alweer! Maar de volwassenheid is ver te zoeken.

Stem

Wat zou het toch heerlijk zijn wanneer je deze kaart opent en er precies achttien euro in zit, ter ere van je achttiende verjaardag... Inderdaad, dat zou heerlijk zijn. Gefeliciteerd!

Stem

Is het echt waar? Word jij nu al achttien jaar! Wat gaat de tijd toch vlug, maar we kijken niet terug. We kijken alleen vooruit en hopen dat het nog jaren duren mag.

Stem
 Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8

Categorieën:
18 Jaar Abraham Afscheid Collega Afscheid Angst Baby Bier Boeddha Carnaval Friese Geboorte Geluk Grappige Herfst Honden Huwelijk Katten Kerst Kracht Latijnse Lente Levens Liefde Moederdag Mooie Nieuwjaar Omdenken Oud en Nieuw Pensioen Positiviteit Tegel Wijsheid Toilet Valentijn Verjaardag Vriendschap Wijsheid Zeeuwse Zomer