18 Jaar Quotes
Home / Quotes / 18 Jaar Quotes

18 Jaar Quotes


Als je achttien wordt, zeg dan maar hallo tegen je rijbewijs, een uitpuilende agenda, credit cards, een kamer voor jezelf en niet te vergeten je eigen telefoonrekeningen. Klinkt dat niet als een veelbelovende toekomst? Van harte gefeliciteerd!

Stem

Wat zou het toch heerlijk zijn wanneer je deze kaart opent en er precies achttien euro in zit, ter ere van je achttiende verjaardag... Inderdaad, dat zou heerlijk zijn. Gefeliciteerd!

Stem

Vandaag is de dag van cadeautjes, taart en veel ballonnen. Vandaag is de verjaardag van het liefste kind ter wereld. Van harte gefeliciteerd!

Stem

Voordat je weet dat het er zit, heb je straks een kunstgebit.

Stem

Eindelijk 18, gefeliciteerd!

Stem

Alweer is er een jaar voorbij, maar je bent het nog steeds voor mij, gefeliciteerd.

Stem

Eindelijk is het zover, je mag nu stemmen met 18 mag je veel, maar wees alert in jezelf afremmen. Het leven is om van te leren dus zorg ervoor om mooie momenten te kunnen markeren.

Stem

Sorry, maar je kindertijd is officieel over de datum.

Stem

Geniet! Je bent maar 1 jaar lang achttien.

Stem

Wel een jaar ouder geworden, maar geen jaar wijzer.

Stem
 Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8

Categorieën:
18 Jaar Abraham Afscheid Collega Afscheid Angst Baby Bier Boeddha Carnaval Friese Geboorte Geluk Grappige Herfst Honden Huwelijk Katten Kerst Kracht Latijnse Lente Levens Liefde Moederdag Mooie Nieuwjaar Omdenken Oud en Nieuw Pensioen Positiviteit Tegel Wijsheid Toilet Valentijn Verjaardag Vriendschap Wijsheid Zeeuwse Zomer