Baby Quotes
Home / Quotes / Baby Quotes

Baby Quotes


Moeder worden is 'n wonder, moeder zijn 'n heel gedonder.

Stem

Op het moment dat een kind geboren wordt, wordt ook de moeder geboren. Ze heeft nooit eerder bestaan. De vrouw heeft bestaan, maar de moeder nooit. Een moeder is iets absoluut nieuws.

Stem

Het ergste aan een een nieuwe baby is het zingen van de moeder.

Stem

Een baby maakt liefde sterker, dagen korter, nachten langer, spaarpotten leger, een huis gelukkiger, kleren onverzorgder, het verleden doen vergeten en een toekomst waard om voor te leven.

Stem

Een wondertje geboren, breekbaar en klein, wacht maar tot ze wat groter zijn.

Stem

Liefde wordt gedeeld, zegeningen worden geteld, een wonder wordt gevierd.

Stem

Het besluit om een kind te krijgen is enorm. Je beslist om voor altijd je hart buiten je lichaam te laten rondlopen.

Stem

Het is bijzonder om naar het gezicht van een baby te kijken en een stukje van je lichaam en geest te zien. Het doet je beseffen dat je deel uitmaakt van het menselijk leven.

Stem

Een klein mensje. Een prachtig nieuw leven. Met alle zorg en liefde omgeven. Na enkele maanden rust. Kwam er een kapertje op de kust. Nu mag iedereen het horen, Ons kindje werd geboren!

Stem

De kleinste dingen nemen in je hart soms de meeste ruimte in.

Stem
 Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8

Categorieën:
18 Jaar Abraham Afscheid Collega Afscheid Angst Baby Bier Boeddha Carnaval Friese Geboorte Geluk Grappige Herfst Honden Huwelijk Katten Kerst Kracht Latijnse Lente Levens Liefde Moederdag Mooie Nieuwjaar Omdenken Oud en Nieuw Pensioen Positiviteit Tegel Wijsheid Toilet Valentijn Verjaardag Vriendschap Wijsheid Zeeuwse Zomer