Baby Quotes
Home / Quotes / Baby Quotes

Baby Quotes


Het besluit om een kind te krijgen is enorm. Je beslist om voor altijd je hart buiten je lichaam te laten rondlopen.

Stem

Een baby maakt liefde sterker, dagen korter, nachten langer, spaarpotten leger, een huis gelukkiger, kleren onverzorgder, het verleden doen vergeten en een toekomst waard om voor te leven.

Stem

Je baby een boertje laten doen als hij het nodig heeft, dat geeft op dit moment in mijn leven waarschijnlijk de grootste voldoening.

Stem

Een klein mensje. Een prachtig nieuw leven. Met alle zorg en liefde omgeven. Na enkele maanden rust. Kwam er een kapertje op de kust. Nu mag iedereen het horen, Ons kindje werd geboren!

Stem

Kinderen, het ene moment kun je ze wel opvreten, het andere moment heb je spijt dat je het niet gedaan hebt.

Stem

10 vingertjes, 10 teentjes alles even klein. Twee verbaasde oogjes, waar zou ik nu toch zijn. In een mooie grote wereld, je nu nog onbekend. Maar waar jij klein mensje heel erg welkom bent.

Stem

Na 3 minuten zaligheid, komt 9 maanden narigheid.

Stem

Het is heel ingrijpend als je kind ter wereld komt. Een baby draag je negen maanden in je, vervolgens drie jaar in je armen en in je hart tot de dag dat je sterft.

Stem

Ik denk dat ik iets diepers, oneindigers en eeuwigers zie dan de oceaan in de uitdrukking van de ogen van een kleine baby die 's morgens wakker wordt en kirt of lacht omdat hij de zon op zijn wieg ziet schijnen.

Stem

Lang gedacht, Niet meer verwacht, Toch ben jij gekomen, Kind van onze dromen.

Stem
 Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8

Categorieën:
18 Jaar Abraham Afscheid Collega Afscheid Angst Baby Bier Boeddha Carnaval Friese Geboorte Geluk Grappige Herfst Honden Huwelijk Katten Kerst Kracht Latijnse Lente Levens Liefde Moederdag Mooie Nieuwjaar Omdenken Oud en Nieuw Pensioen Positiviteit Tegel Wijsheid Toilet Valentijn Verjaardag Vriendschap Wijsheid Zeeuwse Zomer